De Opkikker
"Voor iedereen die lichaam en geest een opkikker wilt geven"

Wie ben ik?


Mijn naam is Karin Boeser-Vermeer. Ik heb een missie! Mijn missie is om mensen lekker (weer) aan het bewegen te krijgen en te houden. Ik heb diverse sporten gedaan, voetbal nog altijd graag en het 'zweverige' als yoga en hardlopen waren beiden niet mijn ding.. Tot het moment ik behoefte had aan wat meer rust, balans en zelfontwikkeling én was nieuwsgierig naar het voor mij onontdekte: yoga. In 2009 ben ik gestart bij de Blikopener in Tilburg en vond het eerst nog wat vreemd, maar al snel voelde ik mij daar zo op mijn gemak! Ik kwam tot rust, kreeg positieve energie, werd zo enthousiast en besloot door 'te leren' en anderen ook graag laten ervaren wat yoga met je kan doen. Sinds mei 2018 ben ik met De Opkikker gestart en gaf yogalessen in Abbenbroek en Heenvliet. Zodra het mooi weer is vind ik het heerlijk om yogalessen buiten aan te bieden, heerlijk te genieten van het buiten zijn en bewegen. Dat bracht mij op het idee om hier meer uit te halen, want het buiten bewegen doet een mens zoveel goed! Zo kwam ik in contact met Verona de Waal, een hele fijne mede cursist van de yogaopleiding. Zij geeft sinds 2018 SlowRun en met succes! Direct na de eerste keer mee te doen werd ik al enthousiast. Voorheen ging ik vaak zoeken naar een geschikte datum om te gaan, maar vond ook altijd een excuses om niet te gaan. Geen tijd, slecht weer, geen zin, niet gemotiveerd om alleen te gaan... Maar met zo'n leuk groep dames is er een stok achter de deur en lach ik zelfs als ik loop! Mijn lichaam en geest vinden dit erg prettig. Echt leuk!  Inmiddels ben ik opgeleid tot SlowRun coach en mag ik andere vrouwen daarin gaan trainen. Lekker een rondje door de Bernisse of in onze mooie dorpjes. Ook sta ik er open voor om in andere gebieden van ons mooie Voorne Putten een 10-weekse cursus SlowRun aan te bieden. Een marathon loopster zal ik niet worden. Dat hoeft ook niet. Afstanden en tijd zijn voor mij minder belangrijk. Het gevoel achteraf van in beweging te zijn geweest is het mooiste! 

Ik heb er heel veel zin in om jullie te ontmoeten en om samen tot unieks te komen


Mijn ambitie is om mensen te inspireren en enthousiasmeren voor en door yoga en SlowRun, zodat zij lekkerder in hun vel gaan zitten. Door deelname aan de lessen wordt je bewuster van je ademhaling, lichaam en gedachtestroom.
Voor ieder wat wils en waar je als deelnemer op een plezierige, ontspannen en vertrouwde manier kunt werken aan jezelf.


Vind jouw balans en focus. Bekijk wat het beste bij je past en geniet van het heerlijk uurtje ontspanning door inspanning! 


Wie weet tot snel! 

Groetjes,
Karin