De Opkikker
"Voor iedereen die lichaam en geest een opkikker wilt geven"

Slowrunnen is....

met een big smile in de natuur je lichaam en geest een opkikker geven!  


 

Wat is Slowrun?

Slowrun is (hard)lopen op eigen tempo. Zonder prestatie of verwachtingen van jezelf of een ander. Met tussendoor wat oefeningen gericht op o.a.: ademhaling, kracht, spierversterkend, balans en lopen. Lopen met een gezellig groep, maar ook momenten om bij jezelf te blijven.  Het is een totaal concept voor vrouwen vanuit een ontspannen basishouding. Als je wilt kun je heel veel van je lichaam leren als je er goed naar luistert. Slowrun is terug naar binnen, voelen hoe het echt met jou gaat nu en ontdekken wat jij nodig hebt, wat kun jij jezelf geven om je (nog) beter te gaan voelen. 


Lijkt het je wat om een keer te proberen? Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (her)ontdekken, of juist de prestatiedrang en het 'moeten' van jezelf los te laten? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te lopen! 

Om een goede basis te creëren is deelname aan de 10-weekse cursusreeks die 2x per jaar start eigenlijk onmisbaar. 
10-weekse cursus

Bij de start van deelname aan Slowrun doorloop je eerst de 10-weekse cursusreeks. Tijdens de 10-weekse cursus staat plezier en ontspanning centraal. . Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij Slowrun. Met looptechnieken, core-stability oefeningen en vooral ademoefeningen om ervoor te zorgen dat jij ontspannen gaat lopen, met een glimlach op je gezicht. In de opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Elke les heeft een bepaald thema, zoals: looptechnieken, ademtechnieken,  yoga en meer! 

Twee keer per jaar start er een nieuwe cursusreeks, meestal medio september en maart en is gelijktijdig op de vaste loopmomenten: dinsdagavond 18.45 uur en vrijdagochtend 09.00 uur. Kies wat voor jou het beste uitkomt, of kom op beide momenten, het kan allebei! Wil je al eerder meedoen, maar start er op korte termijn geen nieuwe 10-weekse cursusreeks? Geen probleem, daar verzinnen we wel samen wat op! Laat het even weten als je interesse hebt, dan kan ik je meer informatie geven.


 Start 5-weekse cursusreeks Slowrun (voorjaar 2024):

Dinsdag 4 juni - 18.50 uur
Vrijdag 7 juni - 09.00 uur 

  

Start 10-weekse cursusreeks Slowrun (najaar 2024):

 Dinsdag 1 oktober - 18.50 uur
Vrijdag 4 oktober - 09.00 uur

         Waarom Slowrun? 

De basis van Slowrun is een goede loophouding. Bij Slowrun maken we gebruik van de neusadem, die functioneert als een 
natuurlijke rem. Het zorgt ervoor dat je niet over je grenzen gaat en je aandacht bij jezelf houdt. Je leert op die manier luisteren naar je eigen lichaam. De les bestaat uit: een warming up,  ontspanningsoefeningen, lopen vanuit deze ontspannen houding, 
oefeningen tussendoor en een cooling down. Slowrunnen is echt voor iedere vrouw die vanuit haar hart, met liefde voor zichzelf, (weer) wil gaan bewegen!


De voordelen

  • Je bouw rustig conditie op
  • Je leert te luisteren naar de signalen van jouw lichaam
  • Geen prestatiedruk of moeten
  • Laagdrempelig
  • Genieten van het bewegen
  • Je gaat lopen op vetverbranding
  • Aanmaak van feel good stofjes in je hoofd
  • Geschikt voor alle leeftijden 

Je bent van harte welkom om ook het effect van Slowrun te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. 

  

Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent. Introductieles

Mocht je geïnteresseerd zijn maar nog niet zeker weten of het iets voor je is, je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te lopen.  

Persoonlijke begeleiding

Liever niet met een groep, maar wil je toch graag starten. Dat kan ook! Samen kijken we wat jouw wensen zijn, werken we aan jouw persoonlijke doel(en) en op welk moment in de week we aan de slag gaan!


Voor organisaties of teams

Of lijkt het je wat voor je team of organisatie? Ook dat is mogelijk! Voor eenmalige, 5 -of 10-weekse of langdurige programma's. Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven.


Kosten 

10-weekse cursusreeks (in groepsverband)  | 149,- 
10-weekse cursusreeks (persoonlijke begeleiding) | 495,- 


En daarna: 

Na de cursusreeks is het mogelijk om door te lopen met een strippenkaart van 11 lessen voor 100,-.
Deze strippenkaart is overigens ook te combineren met de yogalessen en is 1 jaar geldig. 
Als je 2x in de week gaat Slowrunnen, word je actieve houding beloond! Dit kost je slechts 1 strip (m.u.v. een yogales). 


Het is meer dan alleen hardlopen...

Het is meer dan alleen het ene moment in de week van Slowrunnen. Ook de inhoudelijke theorie, oefeningen die je wekelijks mee krijgt en via een app groep informeren en enthousiasmeren we elkaar met gerelateerde weetjes en motiverende foto's.  De leukste en motiverende groeps app die je maar kan krijgen! Wat je doel ook is. En de groep is ook zo leuk met elkaar! Stimuleren elkaar tijdens en buiten de lessen om, ook in voor een geintje. Je zult nooit spijt krijgen van gaan.... wel van niet gaan!  

 

  


Voor meer informatie neem contact op:
karin@slowrunvoorneputten.nl
 06-83774601